1 kg kycklingfilé
1 pkt krossade tomater med basilika
5 dl vispgrädde
1 dl färska eller frusna örter
ca 10 ostskivor
salt och peppar
Dela kycklingfiléerna i några bitar. Lägg i en form. Salta och peppra.
Blanda krossade tomater, grädde och örter. Häll över kycklingen.
Gratinera i 20-30 minuter - tills kycklingen är klar.
Lägg över ostskivorna efter ungefär 15 minuter.
Servera gärna med pasta.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Populära inlägg
-
Pajskal: 100 g smör 200 g digestive 2 msk strösocker Sätt ugnen på 180 grader. Smält smöret och mixa kexen vä...
-
Om man förkokar kambenen blir de köttet mycket mört! Kan rekommenderas även om det tar lite tid. 4-5 portioner 2 kg kamben 6 lagerblad ...
-
Denna sås passar riktigt bra till stekt och grillat kött. T o m mina barn tycker att den är god. Enklare såsrecept får man leta efter... 4...
-
Jag gör inte rulltårta så ofta av någon anledning (har gjort misslyckade alltför många gånger), men denna är helt klart en favorit. Den är ...
-
6 portioner Pajdeg: 125 g smör 3 dl vetemjöl 2 msk kallt vatten Fyllning: ca 6 hg fläskfilé smör att steka köttet i salt och p...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar