4 portioner
6 hg torsk
1 hg riven parmesan
2 dl creme fraiche
1 vitlöksklyfta
citronsaft från ca två citronklyftor
1 tsk torkad basilika
0,5 tsk salt
2 krm svartpeppar
Sätt ugnen på 200°.
Lägg fisken i en ugnsfast form. Riv parmesanost och blanda med creme fraiche i en bunke. Pressa ner vitlök och citronsaft.
Krydda med basilika, salt och peppar och bred ostblandningen över fisken. Sätt in i ugnen i ca 12 minuter eller tills osten fått fin färg.
Servera med ris eller potatis.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Populära inlägg
-
Om man förkokar kambenen blir de köttet mycket mört! Kan rekommenderas även om det tar lite tid. 4-5 portioner 2 kg kamben 6 lagerblad ...
-
Pajskal: 100 g smör 200 g digestive 2 msk strösocker Sätt ugnen på 180 grader. Smält smöret och mixa kexen vä...
-
Ett riktigt 80-tals recept är detta. Det är ganska så fett men väldigt gott. Idag kanske man inte använder konserver på samma sätt som för 3...
-
2-3 kycklingfiléer, ca 4 hg (eller en grillad kyckling) 1 stor eller 2 små lökar smör 1 tsk salt 1 tsk sambal oelek 2 dl crème frai...
-
4 portioner 500 g rivna morötter (ca 6 stycken) smör 4 msk vetemjöl 1,5 liter vatten 3 fiskbuljongtärningar 225 g räkost 2 dl crème...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar