söndag 4 januari 2015
Enkel förrätt med mozzarella, parmaskinka och färska fikon
2 personer
4-6 skivor parmaskinka
2 färska fikon i klyftor
1/2 mozzarellaost i mindre bitar
dressing:
lite olivolja (ca 1 msk)
några droppar citronsaft
lite flytande honung (ca 1 tsk)
Varva parmaskinka, fikon och mozzarella på två tallrikar. Rör ihop dressingen och ringa den över. Klart!
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Populära inlägg
-
Pajskal: 100 g smör 200 g digestive 2 msk strösocker Sätt ugnen på 180 grader. Smält smöret och mixa kexen vä...
-
Om man förkokar kambenen blir de köttet mycket mört! Kan rekommenderas även om det tar lite tid. 4-5 portioner 2 kg kamben 6 lagerblad ...
-
Denna sås passar riktigt bra till stekt och grillat kött. T o m mina barn tycker att den är god. Enklare såsrecept får man leta efter... 4...
-
Jag gör inte rulltårta så ofta av någon anledning (har gjort misslyckade alltför många gånger), men denna är helt klart en favorit. Den är ...
-
6 portioner Pajdeg: 125 g smör 3 dl vetemjöl 2 msk kallt vatten Fyllning: ca 6 hg fläskfilé smör att steka köttet i salt och p...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar