bulgur till 4 portioner
1/2 liter jordgubbar
3 persikor
150 g getost
2 msk olivolja med citronsmak (eller vanlig olivolja + lite pressad citron)
Koka bulgur enligt instruktionerna på förpackningen. Låt svalna något och häll över olivoljan. Skär frukten i bitar och smula sönder getosten. Blanda allt.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Populära inlägg
-
Om man förkokar kambenen blir de köttet mycket mört! Kan rekommenderas även om det tar lite tid. 4-5 portioner 2 kg kamben 6 lagerblad ...
-
Pajskal: 100 g smör 200 g digestive 2 msk strösocker Sätt ugnen på 180 grader. Smält smöret och mixa kexen vä...
-
När dagis hade avslutningsfest blev vi bl a bjudna på en kaka som var ungefär som denna - fantastiskt god enligt mig - och jag kunde inte l...
-
Idag när jag gjorde tomatsoppa blev jag väldigt sugen på nybakta frallor och började leta efter recept till snabbakade frallor. Hittade då d...
-
Denna sås passar riktigt bra till stekt och grillat kött. T o m mina barn tycker att den är god. Enklare såsrecept får man leta efter... 4...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar